Gradus

Vol 7, No 2 (2020): Summer (July)

Table of Contents

Agriculture

Environmental changes in Kecskemét between 2009-2018 PDF
Edit Hoyk, Imre Kanalas, Jenő Zsolt Farkas Jenő 1-5
Egyes archeofiton taxonok életciklusának jellemzése 2017-ben és 2018-ban PDF
Ecseri Károly, Honfi Péter 6-11
Ökológia és konvencionális körülmények között termesztett szamóca (Fragaria × ananassa) hozama és antioxidáns kapacitása PDF
Mihálka Virág, Székelyhidi Rita, Hanczné Lakatos Erika, Kapcsándi Viktória, Palkovics András, Király Ildikó 12-17
Karbantartási szolgáltatások vizsgálata az agráriumban PDF
Oláh Béla 18-25
Kecskemét főterének kimagasló értékei: a fák PDF
Kiss Tímea, Ecseri Károly, Hoyk Edit 26-31
Ásványi-anyag tartalom alakulása a szilva gyümölcsében PDF
Kajtár-Czinege Anikó, Pető Judit 32-36
Fűfajok alkalmazása extenzív zöldtetőkön PDF
Turiné Farkas Zsuzsa, Kluber Balázs 37-42
Ciklámen termesztésének vizsgálata PDF
Turiné Farkas Zsuzsa, Palkovics András, Jóljárt Fanni 43-49
Nutrient composition of oak acorn flour PDF
Helga Sz. Migaskó, Károly Ecseri and Judit Pető 50-52
Cukor- és sav összetevők vizsgálata különböző szilvafajtákban PDF
Kajtár-Czinege Anikó, Kapcsándi Viktória, Székelyhidi Rita, Németh-Torkos Anett, Hanczné Lakatos Erika 53-58
Edible flowers – the rose PDF
Attila Nagy, Károly Ecseri 59-61
Economic aspects of the processing of vegetable plants PDF
András Palkovics, Kata Hiri, Adrienn Szilágyi, Attila Nagy, Fanni Jójárt 62-65
Investigation of humus and nitrate content of soil with special reference to the nitrate sensitivity PDF
Judit Pető, Attila Hüvely, Imre Cserni 66-71



Copyright (c) 2020 Gradus